BCC_groot

BCC

Over de winkel

De ruime winkel aan Woonboulevard Barendrecht-Reijerwaard heeft een oppervlakte van 1250 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Barendrecht helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze. In onze witgoed-voordeelhoek vindt u talloze aantrekkelijk geprijsde producten. En wilt u nog even over uw aankoop nadenken? Dan kunt u dat doen onder het genot van een lekker kopje koffie in onze koffiecorner.

Over BCC

BCC bestaat al sinds 1969 en is een van de grootste en succesvolste elektro-retailers van Nederland. Onze ruim 1500 enthousiaste en gepassioneerde medewerkers streven ernaar om onze klanten de hoogst mogelijke service en de beste prijzen te bieden. Natuurlijk kunt u naast onze winkel ook terecht op de bcc.nl.

Als onderdeel van de Darty groep – een toonaangevende multinational met vestigingen in verschillende Europese landen – koopt BCC zeer groot in, zodat u bij BCC altijd de beste prijs betaalt. Daarnaast kan BCC dankzij de samenwerking binnen de Darty nieuwe ontwikkelingen snel signaleren en u de primeurs bieden van de allernieuwste producten.

BCC_klein

BCC_klein2