Lunchroom_groot

Croissanterie Reijerwaard

Voor elk wat wils

Croissanterie Reijerwaard biedt voor elk wat wils. Het komt terug in de samenstelling van de menukaart. De zakelijke gast, die snel een broodje wil eten, gezinnen met kinderen en het winkelend publiek die een hapje komen eten of genieten van een kop koffie en een broodje of gebakje. Croissanterie Reijerwaard beschikt tevens over gratis openbare WIFI.

Menukaart

De bekende heerlijke broodjes die Croissanterie Reijerwaard maakt, worden vers gesneden en belegd. We hebben ook smakelijk landbrood en zijn er verse soepen uit eigen keuken verkrijgbaar. Naast het satémenu, het twaalfuurtje en de uitsmijter staan er nog tal van heerlijke specialiteiten op de kaart.

Bedrijfscatering

Al jaren weten bedrijven Croissanterie Reijerwaard uitstekend te vinden voor het vervullen van hun wensen op het gebied van catering. De lunch en vergaderschalen zijn zeer populair. Deze zijn er in diverse varianten. Ze worden op zo’n manier bezorgd dat de klant ze alleen nog maar op tafel hoeft te zetten. Makkelijk en lekker! Voor de uitgebreidere catering en bij speciale gelegenheden, kunt u eveneens op Lunchroom Reijerwaard vertrouwen. Croissanterie Reijerwaard zorgt voor bezorging van uw bestelling in Barendrecht, Rotterdam-Zuid, Rotterdam-Lombardijen, IJsselmonde, Heerjansdam en Ridderkerk.

Kijk op onze website voor de uitgebreide menukaart, croissanterie-reijerwaard.nl

Lunchroom_klein

Lunchroom_klein2